Blog

Hmyz v domácnosti

Hmyz v domácnosti: Retro rady pre modernú domácnosť

Ak sa v potravinovej špajze objavia nejaké húsenice a červy, viete čo s nimi? Dnes poznáme v domácnosti najmä komáre, mole, mravce a možno nejaké múčiare. Vďaka lepšej hygiene, baleniu potravín a krátkodobému skladovaniu jedla, už len málokto objaví doma blchy, črvotoče, svinky, zrniare.  Našli sme rady o upratovaní pre gazdinky, platné aj pre moderné domácnosti, staré vyše 40 rokov.

Čítať viac »

AMG Security: Stretnutie so strážnikmi

Každý strážnik a každá upratovačka nás osobne pozná

Spoločnosť AMG Security má po 9 rokoch činnosti, v roku 2020, už približne 300 zamestnancov. Strážnik a upratovačka sú najčastejšie pracovné pozície vo firme, pretože jadrom práce sú bezpečnostné služby a upratovacie služby.  O tom ako sa zamestnanci v súčasnosti hľadajú a aká je práca s ľuďmi sme sa rozprávali so spolumajiteľmi AMG Security, s.r.o. Norbertom Matyšekom a Michalom Antaliczom.

 

Čítať viac »

Získali sme nový certifikát za bezpečnostné služby

Chránime objekty a osoby, zaisťujeme ochranu na verejných podujatiach, monitorujeme objekty cez pult centrálnej ochrany (PCO) a spolupracujeme so záchrannými zložkami. Naše bezpečnostné služby boli ocenené certifikátom systému manažérstva súkromných bezpečnostných operácií podľa medzinárodnej normy ISO 18788. Bezpečnostné služby poskytujeme od roku 2011 a našich zamestnancov nájdete už na celom Slovensku. Čítať viac »